Relatieproblemen

Er was eens…. ooit zijn jullie samen het avontuur van je relatie aangegaan. De eerste fase is voor beide partners een tijd van verliefdheid. Persoonlijke grenzen vallen even weg en er ontstaat een intense verbondenheid tussen beide partners. Dit is een belangrijke fase. Als deze fase na een tijd of een aantal jaren voorbij gaat dan beginnen de verschillen tussen beiden duidelijk te worden.

We zijn het meest kwetsbaar wanneer we liefhebben. Door verschillende omstandigheden kan de relatie in de loop der jaren onder druk komen te staan en kunnen de verschillen tussen jullie een obstakel zijn geworden. Je weet niet meer hoe je de ander kunt bereiken. Er ontstaat frustratie welke zich in vijandigheid kan uiten. Je kwetst elkaar in plaats van begrip, liefde en geborgenheid te ervaren. Je verliest langzamerhand meer en meer de verbondenheid met elkaar. Eens was de ander toch de prins op het witte paard en zij de prinses? Wat is er tussenbeide gekomen?

Samen kunnen we zoeken wat de mogelijkheden kunnen zijn zodat jullie een doorstart kunnen maken. Een gevoel van verbinding tussen beide partners is de sleutel tot een liefdevolle relatie en een diepe bron van kracht voor beide deelnemers aan een relatie. Is jullie relatie door de tijd heen kleurloos geworden? Hoe krijgen wij weer een hechte en veilige relatie? Het is de moeite waard nieuwe mogelijkheden te ontdekken welke perspectief kunnen bieden.